به گزارش خبرنگار مهر، چای رویبوس که با نام چای قرمز هم شناخته میشود از بوته گیاه آسپالاتوس لینیریز (Aspalathus Linearis) تهیه میشود و این گیاه به طور معمول بومی آفریقای جنوبی است. چای رویبوس خواص دارویی شناخته شدهای دارد که در طب سنتی مناطق آفریقایی بسیار حائز اهمیت است.
رویبوس کافئین ندارد و میزان تانن آن کم و میزان آنتی اکسیدان بسیار بالایی دارد از این رو چای رویبوس برای سلامتی بسیار مفید است.
همانطوریکه میدانیم گیرنده ACE۲، گیرنده اصلی ورود کروناویروس به بدن انسان است. محققان متوجه شدند مصرف این داروی گیاهی موجب کاهش گیرندههای ACE۲ میشود و در درمان بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.
دکتر «میشل اسمیت ون شالکویک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه استلنبوش آفریقای جنوبی، در این باره میگوید: «ما دریافتیم گیاه رویبوس نقش مهمی در حفظ سلامت عروق خونی که در بیماری کووید ۱۹ مهم است دارد.»
همچنین مطالعات قبلی نشان داده اند که این گیاه به خاطر خواص ضدویروسی در درمان بیماریهای تنفسی نظیر آنفلوانزا مؤثر است.
مطالعات نشان میدهد وجود دو ماده فیتوشیمیایی موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین در رویبوس به خاطر داشتن خواص ضدالتهابی در درمان کووید ۱۹ مؤثر هستند.
از سوی دیگر این گیاه حاوی ماده دیهیدروکالکون است که علاوه بر خواص ضدویروسی و ضدالتهابی دارای خواص تنظیم کننده دستگاه ایمنی هم است.
یافتهها نشان میدهد گیاه رویبوس دارای تأثیر برونشیتی حفاظتی است و سلامت قلب را هم حفظ میکند.
محققان امیدوارند این چای گیاهی درمانی کمکی برای درمان بیماری کووید ۱۹ باشد.
نظر شما